Gastrobene®

Vatsan normaalin toiminnan edistämiseen* 

Gastrobene® -ravintolisä yhdistää ensimmäistä kertaa pellavan kuidut ja maailman tutkituimman Lactobacillus rhamnosus GG –maitohappobakteerin. *Pellavansiemen edistää vatsan normaalia toimintaa. Gastrobene® on tarkoitettu osaksi monipuolista ruokavaliota. Tuote on gluteeniton.

  • Kuitu
  • Maitohappobakteerit
  • Lignaani
  • Gluteeniton

Miksi patentoitu Gastrobene® toimii? 

Kuitu

Gastrobene® on runsaskuituinen tuote. Se sisältää pellavansiemenrouhetta, jonka kuiduista 1/3 osa on liukenevaa ja 2/3 liukenematonta kuitua. Pellavansiemen edistää vatsan normaalia toimintaa.

10 miljardia maitohappobakteeria 

Päivän annoksessa on maailman eniten tutkittua maitohappobakteeria Lactobacillus rhamnosus GG:tä 10 miljardia. Maitohappobakteeri kiinnittyy suolen pinnalle ja on osa suoliston hyödyllisten bakteerien kantaa. Hyödyllisten bakteerien tarkoitus on hillitä haitallisten bakteerien kasvua. Maitohappobakteerin vaikutukset perustuvat elävään bakteeriin. Lactobacillus Rhamnosus GG on kestävä bakteeri, joka säilyy ruoansulatuskanavan läpi toimintakykyisenä.

Rasvahapot 

Gastrobenessa käytetyssä pellavansiemenrouheessa on jäljellä hyviä rasvahappoja. Rasvahapoista 60 % on välttämätöntä omega-3-rasvahappoa. Kuidut ja öljy toimivat toisiaan täydentäen.

Lignaani 

Patentoitu tuote sisältää myös lignaania ja omega 3-rasvahappoa. Tuotteessa olevan pellavansiemenrouheen mukana tulee runsaasti lignaania. Lignaani muistuttaa rakenteeltaan soijan flavonoideja. Pellavasiemenrouheessa on lignaania kasvikunnan tuotteista eniten. Lignaani on tärkein kotimainen kasviestrogeeni.

Kenelle Gastrobene® sopii? 

Gastrobene® sopii osaksi monipuolista ruokavaliota henkilöille, jotka haluavat edistää vatsansa normaalia toimintaa. Gastrobene® sopii päivittäiseen käyttöön ja on täysin gluteeniton. Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Suositellaan pitämään pieni väli antibioottien ja Gastrobene® -ravintolisän syömisen välillä. Ravintolisä ei myöskään korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Ravintosisältö

Gastrobene® -­ravintolisä on saatavilla 300 g pakkauksessa, joka sisältää 30 kappaletta annospusseja (10 g). Näin ollen yksi pakkaus riittää päivittäin käytettynä kuukaudeksi.  

Ainesosat: Pellavansiemenrouhe ja Lactobacillus rhamnosus GG. 

Säilytys: Tuote säilyy parhaiten kuivassa, huoneenlämmössä tai viileämmässä ja auringonvalolta suojattuna.

Ravintoarvo keskimäärin Annos (10g)
Energiaa 173,5 kj / 41,9 kcal
 Rasvaa, josta 1,63 g
 Tyydyttyneitä rasvahappoja 0,17 g
 Kertatyydyttymättömiä rasvahappoja 0,28 g
 Monityydyttymättömiä rasvahappoja 1,1 g
 Omega-3 0,89 g
 Omega-6 0,20 g
 Hiilihydraatteja 0,74 g
 joista sokereita 0,35 g
Proteiinia 3,51 g
Suolaa 0,0 g
Ravintokuituja 3,57 g
josta lignaania 0,07 g
Lactobacillus rhamnosus GG 10 miljardia
GLUTEENITON
bursa escort