Heartbene®

Verenpaineen kontrollointiin*ja kolesterolin alentamiseen**

Heartbene® -ravintolisä on patentoitu kotimaisen pellavansiemenrouheen ja siihen lisätyn kasvisterolin, sekä kalium- ja kalsiumsuolojen seos. *Kalium edistää verenpaineen pysymistä normaalina ja **kasvisteroleiden on osoitettu alentavan veren kolesterolia. Tuote on gluteeniton.

  • Kalium
  • Kalsium
  • Kasvisteroli
  • Pellavansiemen
  • Gluteeniton

Miksi patentoitu Heartbene® toimii?

Kalium- ja kalsium

Tuotteessa on tasapainoitettu kalium- ja kalsiumsuhde. Kalium edistää verenpaineen pysymistä normaalina.

Kasvisterolit

Heartbene® sisältää kasvisteroleita, joiden on osoitettu alentavan veren kolesterolia. Korkea kolesteroli on sepelvaltimotaudin kehittymisen riskitekijä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 1,5– 2,4 g kasvisteroleita päivittäin. Päiväannos  (10 g) Heartbene®-ravintolisää sisältää  1,8 g kasvisterolia.  Sairauteen liittyy kuitenkin useita riskitekijöitä, eikä yhden tekijän muuttamisesta välttämättä ole hyötyä.

Elixi Pellavansiemenrouhe

Heartbene® sisältää runsaasti kuitua sen sisältämän pellavarouheen ansiosta. Kuiduista 1/3 osa on liukenevaa ja 2/3 liukenematonta kuitua. Tuotteessa olevan pellavansiemenrouheen mukana tulee runsaasti myös lignaania. Lignaani kuuluu fenolisiin yhdisteisiin. Lignaania on pellavansiemenrouheessa satoja kertoja enemmän kuin sen hyvinä lähteinä pidetyissä soijassa ja rukiissa.

Multibene

Heartbene® sisältää patentoitua ja kliinisesti tutkittua Multibene-aineyhdistelmää. Multibene sisältää kasvisteroleita, kaliumia, kalsiumia ja magnesiumia.

Kenelle Heartbene® sopii?

Heartbene® sopii päivittäiseen käyttöön ja on täysin gluteeniton. Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville eikä vakavasta munuaissairaudesta kärsiville, joilla kaliumin käyttö on rajoitettu. Ravintolisä ei myöskään korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Ravintosisältö

Heartbene -­ravintolisä on saatavilla 300 g pakkauksessa, joka sisältää annosmitan. Suositeltava vuorokausiannos on 2 annosmitallista eli yhteensä 10 g. Näin ollen yksi pakkaus riittää päivittäin käytettynä kuukaudeksi.

Ainesosat: Pellavansiemenrouhe, kasvisteroli, kaliumsitraatti, kalsiumsitraatti ja mustikkajauhe.

Säilytys: Tuote säilyy parhaiten kuivassa, huoneenlämmössä ja auringonvalolta suojattuna.

 

Ravintoarvo keskimäärin Annos (10g)
Energiaa 175,5 kj / 41,9 kcal
 Rasvaa, josta 1,20 g
 Tyydyttyneitä rasvahappoja 0,03 g
 Kertatyydyttymättömiä rasvahappoja 0,08 g
 Monityydyttymättömiä rasvahappoja 1,09 g
 Omega-3 0,70 g
 Omega-6 0,18 g
 Hiilihydraatteja 0,40 g
 joista sokereita 0,20 g
Proteiinia 1,74 g
Suolaa 0,0 g
Ravintokuituja 2,20 g
josta lignaania 0,04 g
Kaliumia 500 mg (25 %*)
Kalsiumia 250 mg (31 %*)
Magnesiumia 30 mg
Kasvisteroleita 1,80 g
GLUTEENITON *Päivittäisen saannin vertailuarvosta
bursa escort