Diabene®

Verensokerin vaihtelun tasoittamiseen* 

Diabene® -ravintolisä on ainutlaatuinen kotimaisen pellavasiemenrouheen, kromin, magnesiumin ja Pycnogenol’in seos. *Tuotteessa oleva kromi edistää verensokeritasojen pysymistä normaalina. Diabene® on tarkoitettu osaksi monipuolista ruokavaliota. Tuote on gluteeniton.

  • Kromi
  • Pygnogenol®
  • Kuitu
  • Magnesium
  • Lignaani
  • Gluteeniton

Miksi patentoitu Diabene® toimii? 

Kromi

Diabene® sisältää kromia, joka edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina.  Aikuisten saantisuositus on 50-200 mikrogrammaa  kromia vuorokaudessa. Kromia tarvitsevat tavallista enemmän ikääntyneet ja stressille altistuneet henkilöt. Päivän annoksessa (10g) Diabene® –ravintolisää  on kromia 240 mikrogrammaa.

Pycnogenol®

Pycnogenol® on ranskalaisen rannikkomännyn kuoriuutteesta valmistettu patentoitu ja laajasti tutkittu tuote. Lue lisää Pycnogenolista!

Kuitu

Diabene® on runsaskuituinen tuote. Se sisältää pellavansiemenrouhetta, jonka kuiduista 1/3 osa on liukenevaa ja 2/3 liukenematonta kuitua.

Magnesium

Magnesium edistää normaalia energiaaineenvaihduntaa, auttaa vähentämään väsymystä, edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa. Magnesiumin tarve saattaa kasvaa esim. keliakian tai diabeteksen seurauksena.

Lignaani

Tuotteessa olevan pellavansiemenrouheen mukana tulee runsaasti lignaania. Lignaani muistuttaa rakenteeltaan soijan flavonoideja. Pellavasiemenrouheessa on lignaania kasvikunnan tuotteista eniten. Lignaani on tärkein kotimainen kasviestrogeeni.

Kenelle Diabene® sopii?

Diabene® sopii osaksi monipuolista ruokavaliota. Diabene® sopii päivittäiseen käyttöön ja on täysin gluteeniton. Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Ravintolisä ei myöskään korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Ravintosisältö

Diabene® -­ravintolisä on saatavilla 300 g pakkauksessa, joka sisältää annosmitan. Suositeltava vuorokausiannos on 2 annosmitallista eli yhteensä 10 g. Näin ollen yksi pakkaus riittää päivittäin käytettynä kuukaudeksi. 

Ainesosat: Pellavansiemenrouhe, magnesiumsitraatti, Pycnogenol ja kromipikolinaatti. 

Säilytys: Tuote säilyy parhaiten kuivassa, huoneenlämmössä ja auringonvalolta suojattuna.

 

Ravintoarvo keskimäärin Annos (10g)
Energiaa 186 kj / 44,3 kcal
 Rasvaa, josta 1,94 g
 Tyydyttyneitä rasvahappoja 0,16 g
 Kertatyydyttymättömiä rasvahappoja 0,34 g
 Monityydyttymättömiä rasvahappoja 1,43 g
 Omega-3 1,14 g
 Omega-6 0,28 g
 Hiilihydraatteja 0,51 g
 joista sokereita 0,20 g
Proteiinia 1,88 g
Suolaa 0,0 g
Ravintokuituja 3,33 g
josta lignaania 0,06 g
Magnesiumia 300 mg (80 %*)
Pycnogenol® 20 mg
Kromia 240 µg
GLUTEENITON *Päivittäisen saannin vertailuarvosta
bursa escort