Gastrobene on patentoitu yhdistelmä pellavansiemenrouhetta ja maailman tutkituinta maitohappobakteeria Lactobacillus Rhamnosus GG. Patentoitu menetelmä varmistaa bakteerin säilymisen elävänä tuotteessa. Gastrobene on tarkoitettu vatsan jatkuvaan hyvän kunnon ylläpitämiseen. Tuotetta voidaan myös käyttää kuuriluonteisesti.

Mikä Lactobacillus rhamnosus GG?

Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteeri on maailman tutkituin maitohappobakteeri, sen ominaisuuksia on tutkittu ympäri maailmaa yli 800 tieteellisessä tutkimuksessa sen löytö vuoden (1980) jälkeen.

Lactobacillus rhamnosus GG on alun perin eristetty terveen ihmisen suolistosta.

Se on myös ainoa tunnettu maitohappobakteeri, jonka ominaisuuksiin kuuluvat pehmeät karvat. Karvojen vuoksi bakteeri voi tarttua suoliston seinämiin ja pysyä niissä kiinni.

Maitohappobakteereja esiintyy ihmisen elimistössä myös luonnostaan. Pääosa bakteereista sijaitsee suolistossa. Jokaisella yksilöllä on omanlaatuisensa bakteeristo, aivan kuin uniikki sormenjälki.

Elävä maitohappobakteeri

Jotta maitohappobakteeri pääse suolistoon, sen täytyy säilyä elävänä. Erittäin kestävä Lactobacillus rhamnosus GG säilyy elävänä ruoansulatuskanavassa. Elixi Gastrobenessa bakteerin säilyvyys on varmistettu patentoidulla menetelmällä.

Miksi pellavansiemenrouhe?

Pellavaa on vuosituhansia käytetty vatsan hyvinvoinnin edistämiseen. Perinteisesti on liuotettu siemeniä haaleassa vedessä ja näin muodostunut liuos on nautittu sellaisenaan.

Elixi Oilin tuotteissa käytetään pellavansiemenrouhetta, josta kaikki mekaanisesti irtoava öljy on puristettu pois. Rouheessakin on jäljellä vielä öljyä n. 17 % ja kaikki muut siemenen hyvät ominaisuudet. Pellavansiemenrouhe säilyy hyvin huoneen lämmössä, siksi se on hyvin käyttökelpoisessa muodossa.

Pellavansiemenrouhe sisältää vatsan hyvinvoinnin kannalta tärkeitä elementtejä. N. 37 % kuitua, josta 2/3 liukenematonta ja 1/3 liukenevaa.

Liukenevaan kuituun sisältyy poikkeuksellinen komponentti lignaani, jota pellavansiemenrouheessa on satoja kertoja enemmän kuin missään muussa tunnetussa kasvissa. Lignaani on fenolinen yhdiste.

Rouheessa oleva öljy sisältää välttämättömiä rasvahappoja, Omega-3:a (alfalinoleenihappo) ja omega-6:tta (linolihappo).

Pellavainen mustikkapiirakka-smoothie (Pipsa Hurmerinta)

(2-4 hlölle)

  • 5 dl makeuttamatonta kasvimaitoa (esim. manteli, cashew, kaura)
  • 50 g liotettuja cashewpähkinöitä
  • 1/2 dl liotettuja kaurahiutaleita
  • 2 rkl vaahterasiirappia tai hunajaa
  • 1 rkl Elixi Pellavansiemeniä liotettuna
  • 1/2 tl kanelia
  • ripaus kardemummaa
  • 400 g pakastettuja mustikoita
  • 2 pussia Gastrobene®-ravintolisää
  • 2 rkl Elixi Pellavansiemenrouhetta

Laita kaikki ainekset blenderiin ja sekoita, kunnes smoothie on tasainen. Koristele pellavarouheella.

bursa escort